Facadevask

Skånsom facadevask giver flotte resultater
Din bygningsfacade er en integreret del af din virksomheds image. Facaden ses af mange, både medarbejdere, kunder og leverandører – og de tilfældigt forbipasserende. Derfor er det vigtigt, at den fremstår ren og flot. Det giver et godt førstehåndsindtryk, men det kræver vedligehold.
Er din facade lavet af stål, aluminium eller glatte sten, kræver den en skånsom behandling, når den skal rengøres. Her benytter Helt Ren Service altid børster og varmt vand, og vasker i videst muligt omfang facaden helt uden kemikalier, men derimod med specialrenset vand. På den måde får din facade den mest skånsomme behandling og fremtræder igen flot og præsentabel.

Facadevask kræver knofedt

Hvis resultatet skal være i top, kræver en facadevask nogle gange lidt ekstra knofedt. Det er vi ikke bange for at give den. Du kan være helt sikker på, at vi vil gøre vores ypperste for at sikre dig et godt resultat. Hvis du gerne vil undgå at facaden skal vaskes for ofte, anbefaler vi, at du får den imprægneret og/eller algebehandle. På den måde holder resultatet længere. Er din facade pudset op med STO facadepuds, også kendt som Rockwood, kræver den en lignende behandling når der skal gennemføres en facadevask. Her benytter Helt Ren Service en højtryksrenser, men sat på et meget lavt tryk. Desuden behandler vi først overfladen med algebehandling, som skal sidde et stykke tid, inden facaden vaskes ren. Derefter vil du opleve, at din facade er så god som ny igen. Vil du gerne se en prøve på resultatet, kan vi også finde en løsning på det, inden vi går i gang med hele facaden. Så ved du, hvad du kan forvente.

Pift enhver bygningsfacade op med facadebehandling

Enhver bygning har brug for en vedligeholdt og indbydende facade. Der er naturligvis nok af vedligeholdelsesopgaver at give sig i kast med, men du kan med fordel starte med én ting ad gangen. I denne forbindelse kan det særligt anbefales at starte med at få lavet en facadebehandling.

Din bygnings facade er immervæk ansigtet udadtil – uanset om vi snakker privat bolig eller et virksomhedsdomicil. Det er gennem denne, at man som forbipasserende, gæst, potentiel kunde eller ny medarbejder danner sit allerførste indtryk. Med andre ord er der god grund til at vedligeholde facaden med en passende facadebehandling. Noget, som vi har specialiseret os i.

Sådan sikrer du en flot facade

Uanset hvilken størrelse bygning der er tale om, kommer du ikke udenom, at du får brug for professionel assistance, hvis du ønsker en facadebehandling af høj kvalitet.

Derfor gælder det med sikkerhed om at finde en god, hjælpsom og pålidelig udbyder, som kan sit kram og er klar til at hjælpe dig med projektet fra start til slut.

Det er her, vi kommer ind i billedet.
Du er aldrig tvunget til at indgå en aftale, så dermed kan du roligt vælge at tage kontakt til os og få et ganske uforpligtende tilbud.

Hvad skal du gøre?
Kontakt Helt Ren Service, så kommer vi forbi og kigger på opgaven. I samråd med dig vælger vi den helt rigtige facadevask til overfladen og sikrer dig det bedst mulige resultat.

Ring i dag på +45 71 11 50 25

Facadevask