Algebehandling

Algebehandling af tag

Algebehandling af tag sker som oftest nede fra jorden, hvor vi via en lang lanse oversprøjter taget. Derved undgår vi at skulle op at gå på taget, hvilket kunne medføre eventuelle ødelagte tagsten. Algebehandlingen virker med det samme, men der kan gå fra 2 dage til et år, før det fulde resultat kan ses, da det er vind og regn, der fjerner de døde alger og mos. Teknikken vi bruger i vores tagrens virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager vores tagrensning uden beregning. Vil du høre mere om algerens af tag, så lad os ringe dig op til en uforpligtende dialog. Vi anvender det eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel i Danmark.

Algebehandling af fliser

Med det danske klima er det næsten umuligt at holde ens fliser rene og frie for alger og mos. Men hvis man i tide begynder at algebehandle sine fliser, undgår man siden hen at skulle rense dem. Ved algebehandling af fliser sprøjter vi fliserne så de alger, der måtte være dør. Vi bruger Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel og det sikrer samtidig også, at der i fremtiden ikke kommer alger og mos på fliserne.
Vores algebehandling af fliser virker med det samme den kommer på, men der kan gå lidt tid før, man kan se det fulde resultat, da det er regn og vind, der med tiden fjerner de døde alger væk fra overfladen.
Teknikken vi bruger virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager algebehandlingen uden beregning.

Fliserens med impregnering

Fliserens med impregnering
Efter rens af fliser kan man vælge at imprægnere den nu helt rene overflade. Fliseimprægnering sikrer, at flisen bliver langt mere modstandsdygtig over for alger og mos, da den ikke længere suger nær så meget vand og derved hæmmes vækstmulighederne.

Imprægneringen er diffusionsåbent, forsegler flisernes overflade og trænger ca. 1.5cm ned i flisen. Det gør at eksempelvis vand ligger sig som små perler på overfladen i stedet for at trænge ned i flisen. Imprægneringen er den bedste på markedet og kombineret med vores årlige algebehandling kan vi tilbyde op til 15 ÅRS GARANTI på behandlingen, og derved sikres du et flot og varigt resultat.
Den årlige algebehandling er vigtig, da den bekæmper den konstante ovenfra kommende algepåvirkning.

Du er aldrig tvunget til at indgå en aftale, så dermed kan du roligt vælge at tage kontakt til os og få et ganske uforpligtende tilbud.

Hvad skal du gøre?

Kontakt Helt Ren Service, så kommer vi forbi og kigger på opgaven. I samråd med dig vælger vi den helt rigtige facadevask til overfladen og sikrer dig det bedst mulige resultat.

Ring i dag på +45 71 11 50 25

algebehandling